Листе жеља

На сајту www.upis.mpn.gov.rs и на главном улазу у школу могу се видети листе жеља. Молимо, проверите своје подаке до четвртка 30. јуна. 2016. у 12 часова. Ако уочите било какву неправилност, обратите се одељењском старешини.

******

У извештају, у рубрици са десне стране је број бодова које је ученик остварио за тај профил – уколико је колона празна, онда значи да је реч о стандардном профилу за који ученик има испуњене све услове и конкурише са бројем бодова који му је написан у заглављу његових података.

Ове године имамо новину прага за четворогодишње профиле од 50 бодова – сви ученици који имају мање од тог прага неће моћи да упишу четворогодишње профиле. Ако ученик нема 50 бодова, а има жеље за неким четворогодишњим профилима, као и у случају да ученик има жеље за специјализованим одељењима а нема испуњене додатне услове (пријемне), у тој рубрици ће ученику стајати ознака „без бодова“, што је ознака да ученик не може уписати дати профил, односно да ће му софтвер за расподелу прескочити ту жељу, када и ако до ње дође.

Уколико је реч о специјализованом профилу, за који је ученик полагао пријемни, у тој рубрици ће стајати број бодова са којим ученик улази у расподелу за дати профил.

downloadПреузмите појашњење