ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МОБИЛНОСТИ У ИТАЛИЈИ, НОЋЕРА УМБРА

Драга децо,

као што сте већ упознати наша школа реализује Еразмус + пројекат „21st century skills and CLIL for learning about Cultural heritage“ Akronim: CLIL4CH.

У оквиру пројекта планирана је размена ученика и наставника. У мају месецу  ученици и наставници наше школе ће ићи на мобилност у Италију када ће одабрани ученици учествовати заједно са својим вршњацима из партнерских школа у пројектним активностима.
Сада вас обавештавамо да имате могућност да се пријавите за једно слободно место за мобилност, односно посету Италији и партнерској школи која се налази у граду Ноћера Умбра.  

Посета ће трајати седам дана, планирана је од 02.до 09.05.2023. Имаћете могућност да се дружите са децом из Румуније и Италије, учествујете у предвиђеним радионицама и другим активностима, размењујете искуства која сте стекли током реализације пројекта, усавршавате знање енглеског језика и упознате нове културе. Средства за ваш пут и боравак тамо обезбеђена су пројектним буџетом.

На ову ученичку размену ићи ће 5 ученика и 2 наставника, изабрана су 4 учесника, недостаје нам још један члан који овом приликом и бирамо. Ако сте заинтересовани, пријавите се.

РОК ЗА ПОПУЊАВАЊЕ И ПРЕДАЈУ ПРИЈАВЕ: среда 19. април 2023.

Линк за пријаву

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEcgaq2MWkOO7h8yGFeZsfebTb3Jc_mrQ89ZeSAkPvaGlDng/viewform?usp=sf_link

Пријављени ученици ће радити тест из енглеског и информатике онлине у четвртак. Линк са тестом ће бити послат на емаил, тако да пратите ваше емаил адресе.

Резултати конкурса ће бити објављени на сајту школе 21.04.2023.године.

Изабраном кандидату-кандидаткињи ће на емаил бити послат термин припремних активности. Родитељски састанак ће бити одржан у четвртак 27.04.2023. у 18:00 у учионици Продуженог боравка.

Срећно!

Еразмус+ пројектни тим