Позив за учешће у Еразмус+ пројекту школских размена са Словенијом и Хрватском „Meja ločuje, kultura združuje“

Драга децо,

у оквиру реализације пројекта „Where borders divide culture unites“ током друге године реализације прво ће бити организована мобилност у  партнерској школи „Тин Ујевић“ у Шибенику, Хрватска. Пријавом на конкурс, такође се пријављујете да будете домаћини гостима ученицима из партнерских школа и учествујете у свим активностима које су предвиђене када наша школа буде домаћин.

Посета ће трајати пет дана, планирана је  у периоду од 02.10. до 08.10.2022. Имаћете могућност да се дружите са децом из Хрватске и Словеније, учите више о културном наслеђу Хрватске, размењујете искуства која сте стекли током реализације пројекта, усавршавате знање енглеског језика и упознате нове културе.  Средства за ваш пут и боравак тамо обезбеђена су пројектним буџетом. Планирано је да боравите у породицама ученика учесника мобилности.

На ову ученичку размену ићи ће 8 ученика и 2 наставника, али ћемо изабрати 9 ученика и 3 наставника, пошто морамо имати и резервне чланове. Ако сте заинтересовани, пријавите се.

РОК ЗА ПОПУЊАВАЊЕ И ПРЕДАЈУ ПРИЈАВЕ: петак 09. септембра 2022.

Линк за пријаву: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfczo7U89bgS4n5jUw3R70WSpsfM6ShTNv3eWbx7SruMlvtzg/viewformЕразмус+ пројектни тим