Позив за учешће у Еразмус+ пројекту школских размена са Словенијом и Хрватском „Meja ločuje, kultura združuje“

Драга децо,

у оквиру реализације пројеката „Where borders divide culture unites“ прво ће бити организована мобилност у Србији, где ће наша школа бити домаћин од 07.03.до11.03.2022. Планиране активности подразумевају и учешће ученика који су већ путовали у Хрватску, као и ученика који ће учествовати у мобилности у Словенији. Током периода када ћемо бити домаћини ученици који се пријављују на мобилност, такође се пријављују да буду домаћини гостима ученицима из партнерских школа и учествују у свим активностима које су предвиђене овом мобилношћу.

 Стога вас обавештавамо да имате могућност да се пријавите за мобилност, односно посету Словенији и партнерској школи која се налази у граду Рогашка Слатина.  

Посета ће трајати пет дана, планирана је за април 2022. од 11.04. до 15.04.2022., ако у том планираном тренутку због ситуације са вирусом корона не буде била могућа реализација активности, биће планиран други датум. Имаћете могућност да се дружите са децом из Хрватске и Словеније, размењујете искуства која сте стекли током реализације пројекта, усавршавате знање енглеског језика и упознате нове културе.  Средства за ваш пут и боравак тамо обезбеђена су пројектним буџетом. Планирано је да боравите у породицама ученика учесника мобилности.

На ову ученичку размену ићи ће 8 ученика и 2 наставника, али ћемо изабрати 9 ученика и 3 наставника, пошто морамо имати и резервне чланове. Ако сте заинтересовани, пријавите се.

РОК ЗА ПОПУЊАВАЊЕ И ПРЕДАЈУ ПРИЈАВЕ: четвртак 10. фебруар 2022.
Накнадно ћемо вас обавестити о резултатима Конкурса, након што пројектна комисија прегледа ваше пријаве и урадите проверу знања енглеског језика и рада на рачунару. Пратите сајт школе 🙂
Еразмус+ пројектни тим

ЛИНК ЗА ПРИЈАВУ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRItkvXzFrM5KK472908p9JVr3uO96WuZbKwLe9Yu8Rm30VQ/viewform?usp=sf_link