Позив за учешће у мобилности у оквиру Еразмус+ пројекта Стратешког партнерства „21st century skills and CLIL for learning about Cultural heritage“CLIL4CH“

Драга децо,

као што сте већ упознати наша школа реализује Еразмус + пројекат „21st century skills and CLIL for learning about Cultural heritage“ Akronim: CLIL4CH.

У оквиру пројекта планирана је размена ученика и наставника. У октобру месецу наша школа ће бити домаћин размене када ће одабрани ученици учествовати заједно са својим вршњацима из партнерских школа у пројектним активностима. Затим је планирано да ученици из наше школе и школе из Темишвара посете школу у Италији.

Сада вас обавештавамо да имате могућност да се пријавите за мобилност, односно посету Италији и партнерској школи која се налази у граду Ноћера Умбра.  

Посета ће трајати седам дана, планирана је за април 2023. датум ће накнадно бити објављен. Имаћете могућност да се дружите са децом из Румуније и Италије, учествујете у предвиђеним радионицама и другим активностима, размењујете искуства која сте стекли током реализације пројекта, усавршавате знање енглеског језика и упознате нове културе. Средства за ваш пут и боравак тамо обезбеђена су пројектним буџетом.

На ову ученичку размену ићи ће 5 ученика и 2 наставника, али ћемо изабрати 6 ученика и 3 наставника, пошто морамо имати и резервне чланове. Ако сте заинтересовани, пријавите се.

Услове конкурса можете погледати у документу у прилогу вести.

Линк за пријаву: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdh5K1CDmytIBQ8SvkoDvFMBgqc2m1i-Xh3UdymdF-VrFtTrQ/viewform 

РОК ЗА ПОПУЊАВАЊЕ И ПРЕДАЈУ ПРИЈАВЕ: петак 15. септембар 2022.

Резултати конкурса ће бити објављени на сајту школе 22.09.2022.године.

Срећно!