Позив за учешће у мобилности у оквиру Еразмус+ пројекта Стратешког партнерства „21st century skills and CLIL for learning about Cultural heritage“CLIL4CH“

Драга децо,

већ смо вас обавестили да ће наша школа наредних 18 месеци реализовати пројекат „21st century skills and CLIL for learning about Cultural heritage“ Akronim: CLIL4CH.
Сада вас обавештавамо да имате могућност да се пријавите за мобилност, односно посету Румунијиј и партнерској школи која се налази у граду Темишвару.

Посета ће трајати шест дана, планирана је за март 2022. од 18.03. до 24.03.2022., ако у том планираном тренутку због ситуације са вирусом корона не буде била могућа реализација активности, биће планиран други датум. Имаћете могућност да се дружите са децом из Румуније и Италије, учествујете у предвиђеним радионицама и другим активностима, размењујете искуства која сте стекли током реализације пројекта, усавршавате знање енглеског језика и упознате нове културе. Средства за ваш пут и боравак тамо обезбеђена су пројектним буџетом.

На ову ученичку размену ићи ће 5 ученика и 2 наставника, али ћемо изабрати 6 ученика и 3 наставника, пошто морамо имати и резервне чланове. Ако сте заинтересовани, пријавите се.

РОК ЗА ПОПУЊАВАЊЕ И ПРЕДАЈУ ПРИЈАВЕ: петак 04. фебруар 2022.

Еразмус+ пројектни тимЛинк за пријаву:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOW3XIK92LfNHv8LsdUrIm1xnF5bNK-l3_Y3LmbZMBIfIBKA/viewform

Оставите одговор